Vissen op forel en steur bij koi vijvercentrum in Dirkshorn

Vandaag een heerlijk dagje gevist in een forellen vijver bij Koi, vijver en fishing.
We hebben 6 mooie forellen gevangen. Daarnaast zijn er ook nog 2 vijvers waar je op steur kan vissen. Hier hebben wij vandaag niet in gevist maar we gaan zeker nog een keer terug om dat te doen.
Veel plezier met het kijken van de video

Onderstaand de link naar de gesloten tijden op en buiten het Markermeer.
https://www.sportvisserijnederland.nl/actueel/nieuws/20292/Vanaf%201%20april%20gesloten%20tijd%20voor%20aassoorten%20-%20zo%20zit%20het%20(video).html

Kort samengevat;
Van 1 april tot aan de laatste zaterdag van mei mag je niet met kunstaas, een stukje vis of met een dode vis vissen en moet je iedere snoek, snoekbaars of baars die je eventueel vangt, direct terugzetten (zowel gesloten tijd voor aassoorten als voor de vissoorten snoek, snoekbaars en baars).

En in het Markermeer en IJsselmeer gelden onderstaande regels m.b.t. het gesloten seizoen;
Een visrechthebbende mag ook een langere gesloten periode vaststellen voor het gebruik van bepaalde aassoorten.
Dit is bijvoorbeeld gebeurd bij het IJsselmeer en het Markermeer waar de gesloten tijd voor bepaalde aassoorten al eerder ingaat en ook langer duurt dan de wettelijke periode.
In de Landelijke Lijst van Viswateren en de Kleine Lijst van Viswateren is de gesloten periode voor deze wateren vastgesteld van 16 maart tot en met 30 juni.

De informatie en de speciale deal bij Koi, vijver en fishing kun je vinden door onderstaande link te gebruiken,
https://www.koi-vijver.nl/index.html
Ik heb mij goed vermaakt en alles bij koi, vijver en fishing is m.i. tot in de puntjes geregeld. Mij zien ze zeker nog een keer terug!

Ter informatie, ik heb deze video niet gemaakt om koi, vijver en fishing te promoten, ik ben daar puur en alleen heen gegaan omdat ik voorlopig niet de visserij kan beoefenen die ik graag zou willen i.v.m. de gesloten tijd.
Ik zal ongetwijfeld meerdere visvijver aandoen de aankomende tijd en zal daar ook een vlog van maken.

En excuus voor het snotterige geluid, het was koud en het waaide erg hard, een loopneus was het resultaat.

Vond je deze vlog leuk? Geef dan even een LIKE en abonneer als je dat nog niet hebt gedaan, het is gratis. En laat eens een leuke comment achter 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *